Знамиња

Знамињата се изработуваат од различни матeријали во зависност од намената. Знамиња за канцелариска употреба се изработуваат од материјал сатен, a знамињата за надворешна употреба се од материјал шармес.

Дури и спортските клубови и организации не би биле тоа што се без нивните препознатливи знамиња и дресови.

За надворешна декорација

Државно
Државно

Материјал: шармес Во сите димензии.

press to zoom
Општинско
Општинско

Материјал: шармес Во сите димензии.

press to zoom
Корпоративно
Корпоративно

Материјал: шармес Во сите димензии.

press to zoom
Градско
Градско

Материјал: шармес Во сите димензии.

press to zoom
Навивачко
Навивачко

Материјал: шармес Во сите димензии.

press to zoom
Капитенско
Капитенско

Материјал: шармес Во сите димензии.

press to zoom
Црковно
Црковно

Материјал: шармес Во сите димензии.

press to zoom
Бродско
Бродско

Материјал: шармес Во сите димензии.

press to zoom
Feather flags
Feather flags
press to zoom

За внатрешна декорација

Сатен - 1х2м
Сатен - 1х2м
press to zoom
За биро - 15х30
За биро - 15х30
press to zoom
За биро - 12х24
За биро - 12х24
press to zoom