top of page

Печатење

Сито печат
Сито печат

Сито печат е наша бр.1 специјалност и идеално решение доколку ви е потребна брза достава на производот. Без оглед на тоа колку брзо печатиме и испорачуваме, ние гарантираме дека нашиот тим неколку пати ја проверува секоја ставка за да обезбеди одлична точност и квалитет.

press to zoom
Дигитален печат
Дигитален печат

Дигиталниот печат вклучува печатење на дигитална слика директно на производот. Тоа е понова технологија која функционира слично на инк-џет печатач. Специјални CMYK мастила се мешаат за да се создадат бои складни со вашиот дизајн, без ограничување на бројот на бои. Дигиталното печатење е одлична можност за печатење на фотографии.

press to zoom
UV Печатење
UV Печатење

UV печатењето е уникатен метод на дигитално печатење со помош на ултравиолетово (УВ) светло за сушење на боите. Техниката може да се користи за печатење на скоро секој производ.

press to zoom
Пресликувач на текстил
Пресликувач на текстил

Пренесување на поедноставни апликации на текстил кои најпрво се изработуваат преку сито печатење на посебна хартија. Истите апликации се пренесуваат на материјалот преку загреана преса и е погодно за печатење на маици, престилки, дуксери и слично.

press to zoom
Субли печат
Субли печат

Сублимацијата е идеално решение за фул колор печат на светли текстилни материјали, керамика и други тврди површини каде апликацијата се пренесува преку преса загреана на одредена температура.

press to zoom
ПВЦ Реклами
ПВЦ Реклами
press to zoom
bottom of page