Везење

Везењето е долготрајно, издржливо и разноврсно. Нашите високо-квалитетни и модерни машини за везење овозможуваат вез на секој дизајн и на било кој материјал. Изведувањето на Ваш дизајн додава дополнително ниво на софистицираност, што го прави везењето совршен и долготраен избор за сите намени.

За повеќе информации и порачки испратете порака на info@signumplus.mk.

Show More

Изработка на знамиња, јарболи, везење, печатење и дизајн.

© 2019 Сигнум Плус | Signum Plus