top of page

За нас

Работиме со љубов!

Сигнум Плус е основана во 2013 година.

Наша примарна дејност е изработка на сите видови знамиња, но нудиме и графичко решение за реализација на идеите на нашите клиенти чиј број значително се зголемува секоја година како резултат на нашето квалитетно работење. 

Покрај изработка на знамиња, нудиме изработка и монтажа на јарболи, производство на опрема за лична заштита, сито печатење на текстил, дигитално печатење на текстил и хартија, везење и графички дизајн.

T-shirt.png
bottom of page