top of page

Сталаци

Украсете ја вашата работна маса.  

Знамињата за биро се идеален производ за настани или украсување на канцелариски простории.

За повеќе информации и порачки испратете порака на info@signumplus.mk.

Троен месинган сталак
Троен месинган сталак

Канцелариски знамиња, со троен месинган сталак.

press to zoom
Троен сталак
Троен сталак

Материјал:

press to zoom
Единечен сталак
Единечен сталак
press to zoom
Единечен сталак
Единечен сталак
press to zoom
Единечен (PVC) сталак
Единечен (PVC) сталак

Канцелариско знаме 12x24 цм со пластичен сталак.

press to zoom
Единечен (PVC) сталак
Единечен (PVC) сталак

Канцелариско знаме 12x24 цм со пластичен сталак.

press to zoom
bottom of page