Изработка на знамиња, јарболи, везење, печатење и дизајн.

© 2019 Сигнум Плус | Signum Plus

Сталаци

Украсете ја вашата работна маса.  

Знамињата за биро се идеален производ за настани или украсување на канцелариски простории.

За повеќе информации и порачки испратете порака на info@signumplus.mk.

Троен месинган сталак
Канцелариски знамиња, со троен месинган сталак.
Троен сталак
Материјал:
Единечен сталак
Единечен сталак
Единечен (PVC) сталак
Канцелариско знаме 12x24 цм со пластичен сталак.
Единечен (PVC) сталак
Канцелариско знаме 12x24 цм со пластичен сталак.
Show More
Троен месинган сталак

Канцелариски знамиња, со троен месинган сталак.