Сталаци

Украсете ја вашата работна маса.  

Знамињата за биро се идеален производ за настани или украсување на канцелариски простории.

За повеќе информации и порачки испратете порака на info@signumplus.mk.

Троен месинган сталак
Канцелариски знамиња, со троен месинган сталак.
Троен сталак
Материјал:
Единечен сталак
Единечен сталак
Единечен (PVC) сталак
Канцелариско знаме 12x24 цм со пластичен сталак.
Единечен (PVC) сталак
Канцелариско знаме 12x24 цм со пластичен сталак.
Show More

Изработка на знамиња, јарболи, везење, печатење и дизајн.

© 2019 Сигнум Плус | Signum Plus

Единечен сталак