Изработка на знамиња, јарболи, везење, печатење и дизајн.

© 2019 Сигнум Плус | Signum Plus

Сталаци

Украсете ја вашата работна маса.  

Знамињата за биро се идеален производ за настани или украсување на канцелариски простории.

За повеќе информации и порачки испратете порака на info@signumplus.mk.

Троен месинган сталак
Канцелариски знамиња, со троен месинган сталак.
Троен сталак
Материјал:
Единечен сталак
Единечен сталак
Единечен (PVC) сталак
Канцелариско знаме 12x24 цм со пластичен сталак.
Единечен (PVC) сталак
Канцелариско знаме 12x24 цм со пластичен сталак.
Show More
Троен сталак

Материјал: